Referenties

 
Herman Jurrius Secretaris VON

Ik ben dik tevreden over de website en heel blij met de samenwerking. Alles wat we hadden afgesproken en graag wilden, is gebeurd en ook op tijd. Een mooie, wervende website stond bovenaan de wensenlijst van de VON en dat is gelukt! Het ziet er niet alleen goed uit, maar heeft ook veel gebruikersgemak. Zelf vind ik de orgel-weetjes ook leuk die tevoorschijn komen, als je door de site gaat. Het eindresultaat is een wapenfeit waarmee de branche-organisatie zich nu goed kan profileren!


Lara Jenner Landgoed Duin en Kruidberg

We waren last-minute op zoek naar een tekstschrijver voor onze nieuwe website. Via een van onze leveranciers kwamen wij bij Femke terecht. Femke leverde alles snel aan, de teksten passen zeer goed bij onze huisstijl en ze heeft goed geluisterd naar onze wensen. Ik vond het voortraject erg prettig; door een duidelijk intake-formulier met vragen, verloopt het proces snel en soepel. Groot voordeel was dat Femke snel kan schakelen, professioneel advies geeft en goed inspeelt op de wensen van onze gasten. Wij zijn erg tevreden over de fijne samenwerking en de webteksten!


Ies Biekart Visual Increase

Bij het opstarten van mijn eigen bedrijf, dacht ik de teksten voor de website wel zelf te kunnen maken. Na 2 maanden ploeteren, kwam ik bij de tekstwinkel van Femke. Zij heeft een grote prestatie geleverd door uit één ingevulde vragenlijst en één telefonisch interview, een pakkende persoonlijke tekst te maken voor mijn site. Daarbij heeft ze datgene wat mij drijft én mijn persoonlijke achtergrond als marineman, heel mooi met elkaar in verband gebracht. Ook SEO is daarbij meegenomen! Ik ben erg blij met het resultaat en beveel Femke van harte aan!


Gerda Burgess Burgess Ergotherapie

Bij het opstarten van mijn eigen praktijk had ik webteksten en een flyer nodig. Maar hoe schrijf je zoiets? Femke had meteen een goed beeld over wat bij mij en mijn praktijk past en kwam met een goede vertaling van wat er in mijn hoofd zat. Ik ben erg blij met het resultaat en nogmaals bedankt!"


Diana van Uffelen Makelaarskantoor van Uffelen

Femke heeft ons geholpen met het herschrijven en opnieuw indelen van onze website. Ze heeft dit op een hele gestructureerde manier aangepakt. Bovendien denkt ze heel actief mee. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Femke, nogmaals bedankt.


Jan-Willem Rijkse Chainresult

Femke nam een leidende rol om te komen tot representatieve, relevante teksten. Pro-actief met een praktische werkvorm. Ze leefde zich in in onze (Chainresult) business, maakte duidelijke afspraken en heldere timings. Zeker aan te bevelen!


Harmen van der Spoel Woningontruiming Amsterdam

Vooral de persoonlijke en informele wijze waarop je geschreven hebt, vind ik fijn en ook onderscheidend in mijn markt. Dit is wie ik ben in een luchtige en open schrijfwijze. Bedankt daarvoor.


Esther Rookhuijzen Jaaf Design

De workshop was van toegevoegde waarde en hielp ons bij het uitdenken van een goed siteconcept en navigatie. In plaats van ‘direct teksten erop zetten’ en dan later niet tevreden zijn, zoals bij de oude site. Femke liet ons nadenken over onze bedrijfsvoering en hield de hele ochtend goed de lijn erin.


Ferry Theunisse KTL Adviesbureau

Femke Brand heeft bewezen een goed gevoel voor haar omgeving te bezitten en dat te combineren met haar kwaliteiten voor het schrijven. Wij zijn uitermate tevreden over haar werkzaamheden.


Minke Verdonk Bomenbos

Door de heldere adviezen en tips van Femke heb ik in korte tijd mijn website naar een hoger plan kunnen tillen. Ik vond het erg fijn dat ze telkens snel reageerde, goed bereikbaar was en echt hulp op maat bood.


Charlotte Venema Adigo Consulting

Femke heeft mijn website tot een persoonlijk en overtuigend verhaal gemaakt. Ze is in staat om de boodschap kernachtig te verwoorden en daarmee net iets extra’s in kracht mee te geven. Ze gaat uit van de wensen van haar opdrachtgever, maar durft kritisch te zijn , als ze merkt dat de aantrekkelijkheid en vindbaarheid van de website in het geding zijn. Veel dank, Femke, voor je vakkunde en de plezierige samenwerking!


Mathilde Bosker Passion4HR

Femke heeft een webscan uitgevoerd van mijn vernieuwde website. Haar feedback is constructief, prettig leesbaar en duidelijk. Ze denkt mee over specifieke vragen die ik heb en geeft zowel inhoudelijk als technisch creatieve oplossingen


Heleen de Ruijter Training & Advies

Femkes realistische en functionele blik leverde goed onderbouwd advies. Ze heeft zeer precies geluisterd naar wat de bedoeling was. Femke doet wat ze afspreekt en levert kwaliteit. Haar heldere feedback was waardevolle input bij het maken van keuzes rond presentatie op internet.


Daniele Budry Vertaalbureau La France

Femke heeft me geweldig geholpen met het maken van een strakke en professionele site. Ze heeft aandachtig naar mijn wensen geluisterd en deze vervolgens vakkundig uitgevoerd. Haar aanpak is methodisch, doeltreffend en inlevend. Onze samenwerking was heel plezierig en ik ben zeer tevreden over het resultaat.


Roland van Oord Tip Amsterdam Makelaar

Het was heel prettig samenwerken en het resultaat is ook precies wat we voor ogen hadden.


Esther Rookhuijzen Jaaf Design

Femke ken ik als een hardwerkende, down to earth ondernemer. Ik koppel haar bij projecten graag aan als professional, als het op pakkende, slimme teksten aankomt. Ze gaat net dat stapje verder, doorziet de visie van een bedrijf en weet dat in tekst te vatten. Daarnaast weet ze meetings in goede banen te leiden. Ik weet bij Femke dat ze haar eigen visie niet onder stoelen of banken steekt en kan er van op aan dat ze haar professionele advies zal geven boven een politiek correct antwoord. Iets wat ik zeer waardeer in mijn samenwerkingspartners.


Jitte Evenhuis Dyslexiecoach

Femke heeft me zeer goed geholpen bij het schrijven van de teksten voor mijn website en het bedenken van een logische menustructuur. Ze stelt de juiste vragen en haar aanpak is gestructureerd. Heel prettig om mee samen te werken!