SEO teksten schrijven

 

Wordpress is zoekmachinevriendelijkStraks is je mooie site klaar; dus laat die klanten maar komen! Maar dan wil je natuurlijk wel gevonden worden in Google, dus je moet ook nog iets met SEO.

Ehh… dat is de juiste zoekwoorden in je site stoppen en iets doen met metatags en URL’s? Maar hoe het precies werkt weet je niet. En hoe schrijf je een tekst die ook nog eens wervend is en lekker leest?

Lees snel verder wat ik voor je kan betekenen.

SEO teksten maken je site vindbaar

Zoekwoorden zijn de woorden die mensen intikken in zoekmachines. Met het schrijven van SEO teksten, verwerk je zoekwoorden die mensen vaak gebruiken strategisch in je tekst. Hierdoor plaatst de zoekmachine je site hoger in de zoekresultaten. Goede SEO teksten schrijven maakt je site dus beter vindbaar!

Tip: vind geschikte zoekwoorden met Google Keyword planner, Google suggestions, Google Analytics, Market Samurai en je gezond verstand.*

* Heb je veel concurrentie, of wil je het grondig aanpakken, laat dan een zoekwoorden onderzoek doen.

Schrijf SEO tekst voor je lezer

Een tekst die is volgestopt met zoekwoorden leest helemaal niet fijn. Bovendien plaatst Google je site juist lager in de zoekresultaten als je hem volstopt met zoekwoorden; ‘keyword-stuffing’.

En nog belangrijker: zoekmachines worden geen klant, je sitebezoekers wél. Goede seo teksten schrijven, doe je dus voor je lezer!

Daarom ben ik een seo tekstschrijver die je bezoekers voorop stelt. Het draait om jóuw verhaal en wat jij voor klanten kunt betekenen. De zoekwoorden die je aanlevert, verwerk ik op een natuurlijke manier in de tekst, op de juiste plek.

Plaatje Keywordstuffing

Bron: artikel Frankwatching

>> Meer lezen over: Schrijf jij voor Google of voor je bezoekers? (artikel Frankwatching)

SEO teksten laten schrijven: beter vindbaar, duidelijk verhaal

Wil je ook graag je persoonlijke bedrijfsverhaal goed online? En tegelijk beter vindbaar zijn in Google? Laat dan wat van je horen!

Button contact Testkwinkel

 

 

  • Beter vindbaar in Google
  • Prettig leesbare tekst
  • Duidelijk en aantrekkelijk verhaal
  • Betaalbaar
>> Meer weten over je bedrijfsverhaal online? Lees dan ook webtekstpakket