Webadvies voor een goed siteconcept

  • Ik wil een eigen website. Hoe pak ik dat aan, waar moet ik op letten?
  • Hoe zorg ik dat bezoekers van mijn site snel vinden wat ze zoeken?
  • Hoe maak ik mijn site aantrekkelijk, zodat bezoekers graag (terug)komen?
  • Hoe ga ik mijn site onderhouden? Welk systeem of CMS past bij mijn wensen en budget?

Een goed siteconcept: duidelijke en vindbare informatie

Als je bezoekers op je site wilt houden, heb je een duidelijk verhaal nodig en vindbare informatie. Maar dat is best lastig. Vaak heb je wel ongeveer een idee wat je met je site wilt. Maar wat moet er precies op? Hoe zorg je dat bezoekers snel vinden wat ze zoeken? Hoe spreek je je doelgroep aan? Je webbouwer verwacht meestal dat je zelf met ideeën komt en laat tekst en structuur van je site graag aan jou over.

Tekstwinkel helpt je met een goed siteconcept. Zodat design, tekst en navigatie samen zorgen voor een effectieve website met een heldere boodschap.

Een logische navigatie

Bezoekers willen snel en makkelijk de weg kunnen vinden op een site, liefst zonder nadenken. Tekstwinkel geeft advies over je navigatie, of ontwerpt een logische en duidelijke menustructuur. Altijd in samenhang met de teksten en in combinatie met slimme interne links. Dat maakt je website makkelijk leesbaar en overzichtelijk.

Gebruikersvriendelijkheid of usability

Een gebruikersvriendelijke site is handig, natuurlijk en intuïtief te gebruiken. Dit zorgt voor tevreden bezoekers die graag terugkomen. Tekstwinkel checkt of de verschillende onderdelen van je site gebruikersvriendelijk zijn en waar je eventueel zaken kunt verbeteren. Bijvoorbeeld in de functionaliteiten, het pagina-ontwerp, of de structuur van je site.

Vindbaarheid voor zoekmachines of SEO

Je wilt graag dat bezoekers je website kunnen vinden en de zoekresultaten in de zoekmachine duidelijk en wervend zijn (SEO). Tekstwinkel adviseert je hoe je de vindbaarheid van je site kunt verbeteren.

Webscan

Snel een compleet advies voor je site? Doe de webscan! Je krijgt een persoonlijk adviesrapport met tips en uitleg. Hiermee kun je zelf  je website optimaliseren.

Button meer over de webscan

 

  Een reactie aan “Webadvies”