jul 112017
 
Nieuwe website VON

Eigenlijk is dat het allerleukste: een compleet nieuwe website helemaal vanaf begin tot eind maken, van siteconcept tot alle webteksten. In supergoede samenwerking met een webbouwer, waarbij we elkaar perfect aanvullen. Dit is ook het meest ideaal voor de klant: een siteconcept dat goed uitgedacht is, en waar vanaf het begin alles met elkaar klopt; tekst, design, navigatie en techniek. Zo ging dit bij de website voor de Vereniging van Orgelmakers Nederland (VON). Continue reading »

 Gepubliceerd door om 09:26
jun 232016
 
Site hoger in Google

Je site hoger in Google; hoe krijg je dat voor elkaar? Als je gaat adverteren bij Google ben je vaak snel veel geld kwijt. Door je site te optimaliseren voor Google, kun je ook gratis hoger in de zoekresultaten komen.

Je leest van alles over SEO, ranking, keywords, linkbuilding, Yoast…. Zie je ook door de bomen het bos niet meer? Een overzicht van de 3 pijlers die het belangrijkste zijn voor om je site hoger in Google te krijgen. Continue reading »

feb 252016
 
Call to action op je site

“Kijken, kijken, niet kopen…”. Die uitdrukking ken je wel, want jouw uitdaging is van kijkers wél kopers te maken!

Hoe zit dat met jouw online winkel? Komen er al veel bezoekers op je site? En kijken die vooral rond? Of gaan ze over tot actie; contact opnemen, iets downloaden, zich inschrijven voor je nieuwsbrief of iets kopen? Een goede button, of call to action op je site kan hierbij helpen. Continue reading »

 Gepubliceerd door om 14:15
feb 132016
 
Slim gebruik opt-in

Regelmatig spreek je mensen, kom je op bijeenkomsten en deel je visitekaartjes uit. Als het goed is, vraag je dan ook of iemand is geinteresseerd in je nieuwsbrief ;-). Maar ja, je spreekt zoveel mensen en je noteert niet altijd alles meteen.

Soms weet je dan niet meer of iemand toestemming gaf voor je nieuwsbrief of was het niet helemaal duidelijk. Wél belangrijk vanwege de anti-spam wetgeving. Geen mogelijke abonnees mislopen? Maak dan slim gebruik van je opt-in. Continue reading »

nov 272015
 
Laat zien wie je bent

Vaak worstelen ondernemers enorm met hun webtekst. Bang om het niet goed te doen, angst dat het niet professioneel oogt of gewoon koudwatervrees om online te gaan. Dan gebeurt het al snel dat je kiest voor veilige, algemene teksten.

Maar daarmee komt jouw persoonlijke bedrijfsverhaal niet uit de verf! Terwijl klanten juist graag willen weten wie jij bent en waar je voor staat. Door jezelf te laten zien kun je jezelf onderscheiden én krijgen mensen een goed gevoel bij jou. Continue reading »

sep 102015
 

Steeds vaker hoor je over de voordelen van een e-nieuwsbrief. Een digitale nieuwsbrief versturen is dé marketingtool om meer klanten te krijgen. Waarom eigenlijk, denk je misschien. Ik heb toch al een website?

De bezoekers op je site ken je niet en je kunt hen geen gerichte informatie sturen. Bijvoorbeeld als er iets verandert aan je produkt of dienst, of als je een interessante aanbieding hebt. Continue reading »

 Gepubliceerd door om 10:02
jun 042015
 

Verstuur je ook een e-zine met Mailchimp? Met Mailchimp apps, kun je veel functies van Mailchimp ook gebruiken op je tablet of smartphone. Zo kun je altijd onderweg emailadressen verzamelen, statistieken bekijken of campagnes versturen. Continue reading »

mei 212015
 
Email lijst uitbreiden

 

Je email lijst uitbreiden is een slimme en effectieve strategie voor je bedrijf. E-mail marketing is namelijk dé manier om in contact te blijven met je klanten. Je kunt hen gericht informatie sturen, regelmatig wat van je laten horen en zo bij hen op de ‘radar’ blijven. Bovendien is e-mail marketing goedkoop. Continue reading »

mei 202015
 

Gastblog Sophie Websites

Wil je je website zelf kunnen aanpassen, dan heb je een content management systeem (CMS) nodig. Een zeer populair systeem is Wordpress en dat is niet voor niets. Het heeft een aantal grote voordelen. Sophie Websites zet de 7 redenen om te kiezen voor WordPress voor je op een rij. Continue reading »

 Gepubliceerd door om 11:26
apr 072015
 
Is je site mobiel friendly

Vanaf 21 april 2015 kijkt Google of je website mobile friendly is.
Omdat steeds meer mensen internetten op hun mobiel of smartphone, gaat Google dit meewegen in de zoekresultaten.
Mobiele websites en sites die mobile friendly zijn, krijgen dan een streepje voor. Continue reading »

 Gepubliceerd door om 11:34